Conflictul dintre generații

Este posibil ca imaginea să conţină: iarbă, în aer liber şi natură

 În cele mai multe științe, o nouă generație distruge ce a clădit generația precedentă și ceea ce o generație crede că e adevăr, alta infirmă. Numai în matematică, fiecare generație adaugă o istorie nouă peste structura veche.


Fiecare generație are frumusețea ei . Nu vor exista niciodată generații bune și rele pentru că fiecare va vedea lumea diferită , iar perspectivele noastre poate nu vor mai fi niciodată la fel cu cele ale viitoarelor generații .Dar , asta este ceva frumos atât timp cât ai o minte deschisă . Ar trebui să ne deschidem ochii și să vedem frumosul care se ascunde după toate nemulțumirile noastre. 

Nu spun că sfaturile celor trecuți prin viață nu sunt de folos , spun doar că ar trebui să ni le spună conștientizând faptul că lucrurile stau mult mai diferit fața de perioada în care aceștia au trăit.
Toți suntem oameni , avem propria imaginație și putem gândi de unii singuri . Cel mai bine este să ne explorăm pe noi înșine, să ne cunoaștem și cel mai important să vrem să cunoaștem noul.
Un lucru pe care orice persoana l-a dorit atunci când el făcea parte din „noua generație” a fost să fie lăsat să viseze și sa ajungă acolo unde și-a dorit chiar dacă a fost doborât de eșecuri .
Atunci când realizezi ca suntem oameni , iar oamenii nu sunt perfecți vei putea trăi frumos.
De ce să schimbăm oamenii care sunt în viețile noastre doar pentru că nu ne place nouă modul lor de a se exprima , de a fi?
Mereu aud ” îl voi schimba eu” și nu doar la prieteni sau cupluri. Mai rău. La părinți. De ce să îți schimbi copilul ? De ce sa nu îl lași să aibă propria lui personalitate ? De ce nu îl lași să se descopere?
Dragi oameni , trăiți în prezent și acceptați faptul ca timpurile s-au schimbat . Trebuie să înțelegem că fiecare generație este diferită și prin urmare trebuie să fie înțeleasă nu judecată!


– Istoria este un sir continuu de acțiuni și reacțiuni, fiecare genera ție care ajunge la viata istorica face sa se încline balanța în partea opusa celei în care a înclinat-o generația precedenta, generațiile se succed contrazicându-se și rareori s-au văzut în istoric părinti și copii trăind într-o perfecta armonie. (P. Eliade )

A consemnat: Lorena Moldovan/redactor-șef adj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.